www.fogyasztomasszazs.hu

Fogyasztómasszázs Újbudán,
Cellulitisz bontás, Zsírbontás
Kúra / két konfekcióméret - Beach Body!

Bejelentkezés IdőpontegyeztetésreKényelme érdekében
ingyenes
visszahívást kérhet!

 
 
 
 
Kérjük írja az alábbi mezőbe számokkal, hogy: harmincnégy
(Biztonsági protokol)
 
 

 
Cellulitisz kezelés - Anticellulit


Az anticellulit kezelés alkalmával a bőrfelszínhez közelebb elhelyezkedő szöveteket kezeljük intenzívebben, ez mind a manuális illetve az ultrahangos kezelés alkalmával is előtérbe kerül. Az ultrahangos kezelés alkalmával lineáris kezelő fejjel végezzük a kezelést, illetve célzottan a cellulitisz zsírdepóit célzó anyagokat és technikákat alkalmazunk.

Az anticellulitisz kezelések hatékonysága is, a sokrétű komplex kezelésnek és a kezelés metodikájának progresszivitásának köszönhető.

Az eljárások melyeket a weboldalon részletesebben bemutatunk külön-külön is hatékonyak a narancsbőr és a súlyfelesleg elleni kezelések területén. Ezeket ötvözve azonban egy kúra alatt valóban látványos, ideális esetben narancsbőr mentes bőrfelszínt, átlagban két konfekció méretnek megfelelő, maradandó testsúly vesztést lehet elérni. A kezelés tartós fogyást és a cellulit maradandó csökkenését, nem súlyos stádium esetében a narancsbőr teljes regenerálódását eredményezi.
 

Bővebben az alkalmazott kiegészítő kezelésekről a "Hatékony fogyasztó masszázs" menüpont alatt talál információkat.

Klikk -> Hatékony Fogyasztó masszázs

 

Fontos megjegyezni hogy csodaszer nem létezik mindenféle technika, eljárás a kezelt egyén erőfeszítéseit hatványozzák, sokszorozzák meg. A cellulitisz aránya az illető adottságai és életmódjának eredményét tükrözik és a tartós változás záloga a célhoz szükséges életmódváltás. Ellenkező esetben a változás nem lesz tartós.