www.fogyasztomasszazs.hu

Fogyasztómasszázs Újbudán,
Cellulitisz bontás, Zsírbontás
Kúra / két konfekcióméret - Beach Body!

Bejelentkezés IdőpontegyeztetésreKényelme érdekében
ingyenes
visszahívást kérhet!

 
 
 
 
Kérjük írja az alábbi mezőbe számokkal, hogy: harmincnégy
(Biztonsági protokol)
 
 

 
A Kavitációs Ultrahangos Zsíbontás folyamata


Először állapotfelmérés történik, melynek során a helyi zsírbontó kezelésre való alkalmasság vizsgálata történik meg (kikérdezés, biofizikai mérések).

A kezelés teljesen fájdalommentes, ezért ellentétben a sebészi beavatkozásokkal itt nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre. Egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánatos területekről történik a zsírszövet csökkenése. A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ezáltal a klasszikus, műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan a hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek.

Az ultrahangos zsírbontó kezelés ideje alatt a kavitációs technológia alkalmazásából fakadó sajátos hanghatást, egy magas hangot hall a páciens a fülben.
A kezelést testtájanként végezzük, egy testrészt maximálisan 10 percig kezelünk, a napi maximális kezelési idő 60 perc, általánosságban egy A4-es nagyságú területet kezelünk alkalmanként.

Mivel a látványos eredményhez szükség van a szervezet eliminációs képességére is, a kezelést követő 3 napban tilos cukor és szénhidrát bevitele a szervezetbe. Jelentősen, 2.5-3literre kell növelni a napi folyadék bevitelt és minimálisan 30 perc mozgást be kell iktatni a napi programba! Ez a mozgás akár séta is lehet!
 

Étkezési tanácsokat, leírásokat, recepteket a Receptek-Életmód menüpontban olvashat

Klikk -> Receptek - Életmód menü

 

A kezelést követően – annak részeként – drenáló- vagy nyirokmasszázst kell végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírszövet gyors eliminációját.
A kavitációként ismert fizikai jelenség által a csapdába esett zsír elfolyósodik, ezért a jojó hatás fellépése nem okoz gondot.
A kezelés ideje alatt  szépül, fogy, a bőre regenerálódik és a szervezetében egy méregtelenítési folyamat történik.
Különösen a vastagabb zsírréteggel rendelkező vendégeknél rendkívül hatásos (kötényhas megszüntetése). A narancsbőrt jelentős mértékben javítja, újraindítja a kollagén termelődést, megfiatalítja, feszesíti a bőrfelületet. Azon területekenl, ahol a zsírréteg vastagsága 2 cm alatt van, ez az eljárás nem alkalmazható.
A kavitációs zsírbontást általában komplex kezelés részeként ajánlott alkalmazni.
Egy komplex kezelés időtartama 1,5-2,5 óra időtartamú testalkattól és a kezelés típusától függően.