www.fogyasztomasszazs.hu

Fogyasztómasszázs Újbudán,
Cellulitisz bontás, Zsírbontás
Kúra / két konfekcióméret - Beach Body!

Bejelentkezés IdőpontegyeztetésreKényelme érdekében
ingyenes
visszahívást kérhet!

 
 
 
 
Kérjük írja az alábbi mezőbe számokkal, hogy: harmincnégy
(Biztonsági protokol)
 
 

 
Komplex Fogyasztómasszázs folyamata


Először állapotfelmérés történik, melynek során a helyi zsírbontó kezelésre való alkalmasság vizsgálata történik meg (kikérdezés, biofizikai mérések).

A fogyasztómasszázs egy komplex több összetevőből álló kúra sorozat melyben a személyre szabott elemeket ötvözve folyamatosan progresszív módon növekvő hatásnak tesszük ki a szervezetet, aminek hatására a szervezet a felhalmozódott zsírszöveteket kezdi redukálni.

A kezelés sajátossága, hogy bizonyos mértékig lokalizálható honnan bontsa a szervezet elsőként a zsírszövet tartalmát.

A kezelés nyirok drenage-al kezdődik ezt követi az ultrahangos zsírszövet redukció ezután moxa terápia, zsírtörés (haladó szintnél, kezdetekben nem alkalmazható), testtekercselés, mély-meleg terápia majd a legvégén hideg-meleg vasalás.

A fent felsorolt modulokat a test első és hátsó felén egyaránt, a mell vonal és térd vonal közti majd teljes testfelszínen alkalmazzuk.

A Komplex fogyasztó kezelés időtartama 1,5-2,5 óra a kezelés összetevőitől függően.

Mivel a látványos eredményhez szükség van a szervezet eliminációs képességére is, a kezelést követő 3 napban tilos direkt cukor és szénhidrát bevitele a szervezetbe. Jelentősen, 2.5-3literre kell növelni a napi folyadék bevitelt és minimálisan 30 perc mozgást be kell iktatni a napi programba! Ez a mozgás akár séta is lehet!

Étkezési tanácsokat, leírásokat, recepteket a Receptek-Életmód menüpontban olvashat

Klikk -> Receptek - Életmód menüAz eljárások melyeket a weboldalon részletesebben bemutatunk külön-külön is hatékonyak a narancsbőr és a súlyfelesleg elleni kezelések területén. Ezeket ötvözve azonban egy kúra alatt valóban látványos, narancsbőr mentes felületet, átlagban két konfekció méretnek megfelelő, maradandó testsúly vesztést lehet elérni. A kezelés tartós fogyást és a cellulit maradandó csökkenését, nem súlyos stádium esetében a narancsbőr teljes regenerálódását eredményezi.

A kezelés feltételezi a páciens együttműködését.