www.fogyasztomasszazs.hu

Fogyasztómasszázs Újbudán,
Cellulitisz bontás, Zsírbontás
Kúra / két konfekcióméret - Beach Body!

Bejelentkezés IdőpontegyeztetésreKényelme érdekében
ingyenes
visszahívást kérhet!

 
 
 
 
Kérjük írja az alábbi mezőbe számokkal, hogy: harmincnégy
(Biztonsági protokol)
 
 

 
Fogyasztó és cellulit elleni masszázseljárások élettani hatásai, rendszere, összefüggései.

Az eljárások melyeket alább részletezek külön-külön is hatékonyak a narancsbõr és a súlyfelesleg elleni kezelések területén. Ezeket ötvözve azonban egy kúra alatt valóban hatékony, átlagban két konfekció méretnek megfelelő, maradandó testsúly vesztést lehet elérni. A kezelés tartós fogyást és a cellulit maradandó csökkenését, nem súlyos stádium esetében a narancsbõr teljes regenerálódását eredményezi. Ellenben pár ma divatos terápiával, mi nem vizet hajtunk ki a szervezetből, ami nagyon látványos egy ideig, de fél nap elteltével az eredeti állapot köszön vissza. A kezelés lokális jellege révén szabályozható, hogy mely testrészen szeretnénk intenzívebb hatást elérni.

A fogyasztómasszázs illetve a köpölyös kezelés nem sorolható a kellemes masszázs kategóriájába. Egy igen intenzív irányított fizikai behatás, amely saját rendszerének köszönhetően mobilizálja a zsírsejtek tartalmát és stimulálja a szervezetet annak lebontására. A kezelés mindegyike kúraszerűen alkalmazva fejt ki hatásos, maradandó eredményt.

A fogyasztómasszázs és az anticellulitisz kezelések hatékonysága is, a sokrétű komplex kezelésnek és a kezelés metodikájának illetve a felhasznált anyagok progresszivitásának is köszönhető.

 

Hatás mechanizmus

Nyirok irányú masszázs:

A nyirokrendszer működését serkenti, amely a zsírsejtek tartalmát, zsírsavakat és salakanyagokat egy komplex lebontási folyamat során a nyirok rendszeren, vérkeringésen és a  kiválasztó rendszeren keresztül üríti a szervezetből.

Köpölyös vákuum-kezelés:

Intenzív fizikai kezelés, mely serkenti a vérkeringést és a perifériás vérellátást, fokozza a zsírsejtek lebontását és a depózsír elégetését. Helyi keringésfokozó hatása anyagcsere fokozó hatású is egyben. Segít a kívánt írányban befolyásolni a nyirokkeringést a megfelelő eredmény elérése érdekében. Egyenletesen intenzív hatása révén kiegyensúlyozott és tartós eredmény érhető el.

"Zsírtörő"masszázs:

Rendkívül intenzív, radikális, speciális masszázsfogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizáljuk, a kényes súlyfelesleggel rendelkező területekről. Fizikai megnyilvánulásai: csökkenő testrész méretek, a zsírsejtek térfogatának redukciója végett. A bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt, a narancsbőr (cellulit) csökkenése, a fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében.

Kavitációs Ultrahangos kezelés:

A magas frekvenciájú rezgés mikro masszázs hatású, mely a sejtek közt hőt termel, elősegítve az intenzív anyagcserét. A kezelés fokozza a sejtfalak áteresztő képességét, mely a zsírsejtek tartalmának csökkenését segíti elő. Fokozódik a sejtek anyagfelvevő képessége, mely a felhasznált hatóanyagok intenzív hatását eredményezi. Mivel az ultrahangkezelő fejének fókusza a szövetek alatt kb. egy centiméterre van, így a hatóanyag célzottan a problémát okozó területen fejti ki hatását.

Mély-meleg terápia:

A testtekercselés mellett inframelegítő segítségével fokozzuk a test hőmérsékletét, ezáltal vér és nyirok-keringést, illetve a felhasznált segédanyagok által kifejtett hatást.

Testtekercselés:

Fokozódik a nyirokrendszer működése, feszessé válik a bőr,a zsírszövetek anyagcseréje és a hatóanyagok felszívódása is intenzívebbé válik. 

Felhasznált anyagok, lépcsőzetes intenzitás:

Fontos szegmentuma a kezelésnek. A szervezet a rendkívüli adaptációs, alkalmazkodó képességének köszönhetően egy bizonyos idő után, majdnem minden fajta ingerhez képes alkalmazkodni. Ez azt eredményezi, hogy a kezdeti eredmények elérése után, hamar  egy vegetáló fázist érhetünk el, hiszen a szövetek megszokják az adott ingert. Ezért több lépcsőben erősödik a kezelés folyamán mind a felhasznált anyagok mind a kezelés fizikai erejének intenzitása.
Kizárólag természetes eredetű, de annál intenzívebb osztrák termékeket használok. Ezzel kikerülhetjük az érzékeny bőr és az allergiás reakciókból adódó kellemetlenségeket.

Tea, folyadék bevitel:

Fontos kelléke a programnak a tea, ami belülről támogatja a folyamatot. Szigorúan csak gyógynövényekből készült és az egész kezelés ideje alatt ajánlott fogyasztani.
Ezen felül a folyadékfogyasztás növelése elengedhetetlen, mert a nyirokrendszernek nagy szerepe van a nem kívánt anyagok szállításában, mielőbbi távozásában.


Az alábbi pár mondatot több helyen is megtalálhatja az oldalon annak aktualitása miatt.

Fontosnak tartom megjegyezni a túlsúly ellen nem létezik csodaszer! Természetesen nap mint nap hallhatjuk minden médiumból hogy csekély összeg ellenében pár nap vagy hét alatt megszabadulhatunk a felesleges kilóktól és a narancsbőrtől. Tudjuk hogy ez nem igaz. Az elhízás illetve a cellulitisz  korunk, alkati adottságaink, és életvitelünk eredménye. Kivételt képeznek a speciális egészségügyi problémákból adódó esetek. Életkorunkon és alkatunkon nem tudunk változtatni, azonban életvitelünkön igen.

Mindenki úgy tekintsen a fentebb részletezett eljárásokra mint egy kiegészítő kezelésre, mely meghatványozza az erőfeszítéseinket.

Abban az esetben ajánlom a kúrát, amennyiben hajlandóak vagyunk saját magunkért bizonyos kompromisszumokra, és következetesen mindvégig betartjuk azokat a személyre szabott szabályokat, amelyek nélkül nem érhetünk el eredményt. Fontosnak tartom leszögezni, hogy a fogyasztómasszázs illetve a köpölyös kezelés nem sorolható a kellemes masszázs kategóriájába. Egy igen intenzív irányított fizikai behatás, amely saját rendszerének köszönhetően mobilizálja a zsírsejtek tartalmát és stimulálja a szervezetet annak lebontására. Ezeket szem előtt tartva nagyon látványos és tartós eredményeket érhetünk el pár hónap alatt.