www.fogyasztomasszazs.hu

Fogyasztómasszázs Újbudán,
Cellulitisz bontás, Zsírbontás
Kúra / két konfekcióméret - Beach Body!

Bejelentkezés IdőpontegyeztetésreKényelme érdekében
ingyenes
visszahívást kérhet!

 
 
 
 
Kérjük írja az alábbi mezőbe számokkal, hogy: harmincnégy
(Biztonsági protokol)
 
 

 
Online Időpont Igénylés

Kérjen időpontot online


Írja a mezőbe számokkal: tizennégy
(Biztonsági protokol)

Fontos!

Felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy email-en 24 órán belül. Az időpont igénylése nem minősül foglalásnak! Egyeztetés nélkül nem tudunk kezelést nyújtani. Köszönjük megértésüket.

Az érdeklődő email-okra lehetőség szerint egy-két napon belül válaszolunk. Amennyiben a telefonos megkereséseket nincs módunk fogadni, a szám-kijelzett hívásokat minden esetben visszahívjuk.

Masszázsmester Kft. Adatkezelési Szabályzat
A honlapon online bejelentkező űrlapunk kitöltésével együtt járó adatkezelés
Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:
Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával és a Grt. 6. § (1)-(2) bekezdésével összhangban az Ön hozzájárulása.
Az adatkezelés célja:
Az adat kezelésének célja az, amennyiben Ön ezt kéri tőlünk, hogy mi felvehessük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy emailben.
A kezelt adatok köre:
Név, telefonszám, e-mail cím, melyik szolgáltatás csoportunk iránt érdeklődik, a nap mely szakában hívhatjuk fel/kereshetjük meg.
Az adatkezelés időtartama:
A sikeres kapcsolatfelvételig, utána azonnal törlésre kerül. Amennyiben sikertelen a kapcsolatfelvétel háromszori próbálkozás után szintén törlésre kerül.