www.fogyasztomasszazs.hu

Fogyasztómasszázs Újbudán,
Cellulitisz bontás, Zsírbontás
Kúra / két konfekcióméret - Beach Body!

Bejelentkezés IdőpontegyeztetésreKényelme érdekében
ingyenes
visszahívást kérhet!

 
 
 
 
Kérjük írja az alábbi mezőbe számokkal, hogy: harmincnégy
(Biztonsági protokol)
 
 

 

Kurt Tepperwein - Savtalanítás a fiatalság forrása

 

Általános jó közérzet a harmonikus sav-bázis egyensúly segítségével

Ő is egy természetgyógyász, sőt egy kicsit talán fentartásokkal érdemes kezelni esetnként a mondanivalóját, mindenesetre meglehetősen "csodálatosan" adja elő.

Szóval ez nem egy orvosi könyv, állításai hitelességét nem tudom garantálni!!!

Ellenben érdemes kipróbálni és van benne pár értékes dolog is.

" Testünk arra hivatott, hogy körülbelül 130 évet érjen meg. Életmódunknak köszönhetjük, ha idő előtt megöregszünk, megbetegszünk vagy túl gyorsan ér utol minket a halál. A legtöbb betegség alapja a túlsavasodás. Természetellenes étkezési szokásaink következtében testünkben mindig túl kicsi a rendelkezésre álló bázisok mennyisége. Kurt Tepperwein, aki évtizedek óta a különböző betegségek okaival foglalkozik, könyvében elmagyarázza, miért olyan veszélyes a test túlsavasodása, és mit tehetünk annak érdekében, hogy megint harmonikussá váljon testünkben a savak és bázisok aránya. A szerző arra biztatja az olvasót, hogy határozza meg savpotenciálját és készítse el egyéni savgrafikonját. Ezenkívül a könyv bőséges információt ad az egészséges táplálkozásról és életmódról is."

A könyv mindenesetre közöl egy bázis keverék receptet is, amit magamat is kipróbáltam: szárnyaim nem nőttek tőle, de úgy tűnik nincs rossz hatással.

Orvosi szempontból már igazolt biztos hatása:
- a könyvben leírt keverék megfelelően arányban van összeállítva! Összetevői arányán ne - főleg hozzá értés nélkül - változtass (kálium-nátrium arány), mert káros hatással lehet az egészségedre! Ez leszámítva egy gyengén lúgos, ártalmatlan porkeverék.
- a bevitele a szervezetbe megkötheti némileg a gyomorsavat. Később azonban gyomorsav túl termelést is eredményezhet: a szervezet úgy érzékeli, hogy kevés a gyomorsav, azért fokozottabb termelésébe kezdhet
- hol tudod beszerezni: kizárólag egy helyen: patikában. A patikusok kimérik és a megfelelő arányban össze is keverik neked. De összetevői közül kizárólag egyet adnak ki recept nélkül, ezért orvossal kell felíratnod.  Így kb. 100 Ft-ba kerül. Előfordulhat, hogy egyes patikákban éppen nincs meg minden összetevője.
- adagolása: egy naponta egyszer, étkezés után egy jó nagy pohár vízben egy kávéskanálnyi jól elkeverve
- íze: mint a szódabikarbónás krétaporos víznek :)

Báziskeverék recept:

nátrium foszfát: 20 gramm
kálium bikarbóna: 20 gramm
kalcium karbonát: 200 gramm
szódabikarbóna: 160 gramm
magnézium karbonát: 100 gramm
Összesen: 500 gramm